Pakowanie żywności
Pakowanie próżniowe, zwane również pakowaniem hermetycznym polega na zapakowaniu w specjalną folię, głównie żywności, bez powietrza. Takie szczelne zamknięcie powoduje, że mięso czy ser nie wysycha i przedłuża się okres jego przydatności. Posiadam własną restaurację. Komu zlecić takie usługi?
|
Co ciekawe, wkładając zapakowane próżniowo mięso, ryby, warzywa i owoce, a nawet pieczywo do zamrażarki, wydłużamy ich żywotność aż do 2 lat. Więc warto skorzystać z pomocy profesjonalnych usług pakowania próżniowego surowego mięsa. Poszczególne rodzaje pożywienia mają różne właściwości i w związku z tym różny będzie dopuszczalny okres ich przechowywania.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |
Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.