Wyświetl Pojedyńczy Post
  #2009  
Nieprzeczytane 05-04-2013, 18:58
Nuta Nuta jest offline
Stały bywalec
 
Zarejestrowany: Jan 2013
Posty: 1 788
Domyślnie

Kalina, ale ci krewni to na "naszym" Grunwaldzie?
Amelia, podziwiam te równiutkie ściegi, no no, piękne
Wszystko już mnie boli od tego leżenia i spania
Wracam do zdrowia, no bo ile można
Z ciasta francuskiego też robię kopertki z jabłkami z cukrem i cynamonem. Składam smaruję jajcem i do piekarnika. Po 15 min. gotowe tylko posypać cukrem-pudrem.
Z jednego ciasta robię 8 ciasteczek.
A jako tartę to na ciasto francuskie daję co popadnie, łososia i pomidory, szpinak i fetę, albo jakieś kiełby, mięsa, albo warzywa np. takie na patelnię,sos pomidorowy, pieczarki,żółty ser, obojętnie co jest w domu to merdam i nakładam. A na wierzch zawsze jogurt z rozmąconymi jajkami, jakiś koperek,szczypiorek i zawsze jest dobre

Ostatnio edytowane przez Nuta : 05-04-2013 o 19:09.
Odpowiedź z Cytowaniem