Wyświetl Pojedyńczy Post
  #14  
Nieprzeczytane 04-06-2008, 17:35
Basia.'s Avatar
Basia. Basia. jest offline
Stały bywalec
 
Zarejestrowany: Jun 2006
Miasto: Polska
Posty: 13 157
Domyślnie Spikerowiczu

Cytat:
Napisał spikerowicz
A zaprosisz na degustację? W rewanżu ja na ćwiartki z kurczaka obrumienione i upieczone w ciągu 25 minut w...
kombiwarze!

No dobrze, mam drobne wątpliwości lecz nie neguję! Widzę zresztą po nasileniu Twojego entuzjazmu, że nic nie może Cię
zniechęcić. Smacznego.
tego urządzenia używam do gotowania na parze, mielenia np. ryżu na mączkę , robienia soków, tarcia ziemniaków na placki, krojenia warzyw na sałatkę, wyrabiania ciasta np. drożdżowego albo kruchego /są różne programy, robienia przetworów /nie musisz pasteryzować/, robienia kremów, lodów, kruszenia lodu, mielenia mięsa, do pieczenia udek z kurczaka z przyrumienioną skórką używam grilla albo kuchenki mikrofalowej z funkcją combi. Zrobienie makowca z wyrobieniem ciasta, zmieleniem i ugotowaniem maku zajmuje mi około 15 minut. Varoma nie posiada funkcji pieczenia, poza tym to jest prawie jak koło gospodyń wiejskich tańczy, śpiewa, podskakuje, nie daje ...... i gotuje. Pozdrawiam.
Odpowiedź z Cytowaniem