10-12-2018, 18:33
|
|
Stały bywalec
|
|
Zarejestrowany: Feb 2014
Miasto: Zamość woj.Lubelskie Polska
Posty: 5 087
|
|
Cytat:
Napisał maluna
Jak gotuję ogórkową, to osobno wywar z pyrkami
i osobno, ogórki kiszone, dopiero na końcu łączę
Wprawdzie gotuje się bigos , czyli mięso z kapustą, ale
zauważyłam, że mięso duszone osobno i dodane do
podgotowanej kapusty z grzybkami, daje lepszy efekt.
Mirka, ja od dłuższego czasu, nie mogę jeść jajek
na śniadanie, teraz tylko płatki mi służą
|
Ło matko jak to wygląda pomieszanie z poplątaniem,przecież to się zawsze i tak pomiesza
w żołądku.A tak na poważnie jak
gotuję zupkę ogórkową to dodaję ogórki do smaku gdy już jest ugotowany wywar.
Zaś bigos to obojętnie jak gotować to i tak będzie dobry
gotując go bardzo długo, nawet po jednej godzinie np.
przez 3 dni.
Pięknie pozdrawiam Gosię i wszystkie Panie!!
__________________
_____________________
Edward
|